zelf-empowerment brengt je in een positieve flow

Zelf-empowerment is de beste bron voor voldoening en plezier

groei

Je kunt altijd bezig zijn met wat je wilt, los van de huidige situatie en van wat anderen vinden. Jouw kracht zit in wat je denkt en dat kan niemand bepalen voor jou

Je bent een creatief en vindingrijk mens. Ongeacht wat er in de wereld om je heen gebeurt, je kunt altijd bezig zijn met jouw ontwikkeling. Mensen om je heen proberen je misschien af te remmen. Door zeggen dat je niet slim genoeg bent, dat je onrealistisch bent om zo een idee te hebben, of ze vinden dat je anders bent dan zij zijn. Dit is hun pietepeuterige kijk op het leven. Hier heb jij helemaal niks mee te maken. Dit is HUN energie. Zeg dit hardop in jezelf:

wat anderen van mij denken gaat mij niets aan 

 

Zelf-empowerment is de basis van jouw Flow

Zelf-empowerment vormt de basis voor de positieve Flow naar wat jij wilt. Hiermee zet jij jezelf in een creatieve staat. In het Start de Flow proces zeggen we dat je in jouw Creatieve Workshop bent. Dit is een bewust gekozen stroom van nieuwe energie die in jouw realiteit komt en blijft. Want wat anderen nooit weg kunnen nemen is jouw wil om te ontwikkelen.
     En dit kun je in stilte doen en geeft jou al voldoening en plezier. Hiermee ben je op weg naar wat je wilt. Je kunt altijd beginnen met de eerste stappen. Geld, kennis, contacten zijn in het begin niet nodig. 

Start jouw creatieve workshop  

Jouw Creatieve Workshop kun je vandaag starten. Deze ontstaat vanuit het sterke basisgevoel dat jij op een positieve manier je leven wilt veranderen. Dit is zelf-empowerment. Jouw Creatieve Workshop ontstaat door jouw positieve focus op wat je wilt en de dingen die je doet om het in beweging te krijgen.
     Op het moment dat je beeldend denkt over wat jij wilt, bijvoorbeeld je eigen praktijk, de baan die je wilt, de vrijheid om te reizen, breng je dit gewoon in jouw creatieve workshop. Hieronder zie je tips hiervoor. Je gevoel vertelt je dat je op een goed spoor zit. Dit doe jij zelf, anderen heb je hiervoor niet nodig.  Niemand hoeft het in deze fase te weten hoe je anders denkt en doet.   

Wat kies je bij jouw zelf-empowerment? 

Zelf-empowerment werkt alleen als je iets kies dat bij jou past. Dit betekent dat het goed moet voelen, op de manier die jij wilt en met de mogelijkheden die je nu hebt. Dan vindt de creativiteit jou. Hier wat voorbeelden en links naar meer informatie: 

  • Benoem in jezelf wat je wilt.  Dus zeg: "ik heb voldoende geld om de reis te maken" in plaats van: "ik wil geen geldtekort meer". Zie een gratis mini-workshop  over affirmaties
  • Geef iedere ochtend krachtige energie aan wat je wilt. Maak een collage van afbeeldingen. Zie het voor je en voel het iedere keer weer hoe goed jouw idee is. Vermijd negatieve mensen en energie. Deel je idee nog niet met anderen. 
  • Breng je lichaam iedere ochtend in beweging zodat er ruimte ontstaat waardoor de energie kan stromen. 
  • Maak een ochtendritueel volgens de principes van Miracle Morning. Volg de gratis mini-workshop  over hoe je dit kunt doen
  • Voelt het nog steeds goed? Verscherp je focus. Koop en stileer een mooi opschrijfboek in de sfeer van jouw idee, organiseer nieuwe informatie.
  • Ga ontdekken, studeren, onderzoeken, schrijven, rekenen, tekenen en praten met anderen die het al hebben gerealiseerd. Leer 1 uur per dag nieuwe dingen over jouw idee.

Wat gebeurt er bij zelf-empowerment?

Je Start een nieuwe Flow in jouw leven, waardoor nog meer inspiratie, de juiste mensen en middelen in jou realiteit verschijnen. Je ervaart rust, voldoening en plezier in wat je doet. Bekenden gaan zeggen: "jij bent zo anders.....". En dat klopt.  Meestal hebben anderen er moeite mee of zijn ze stiekem jaloers dat jij een koers gekozen hebt. Je lichaam voelt anders aan. Je gaat nog duidelijker herkennen wat je niet meer wilt en dat maakt je vastberaden en gelukkig, ook al is er nog geen zichtbaar resultaat. Je ervaart dat je al plezier kunt hebben bij de Flow naar jouw doel.  

Sinds 2007 is het geven van workshops over Flow mijn beroep. Ook individueel zoeken mensen mij op. Ik ben in 2008 gaan doen wat ik wilde, ook al vonden anderen dat dit niet kon. Sta je zelf ook op een punt om te veranderen?   Doe een Flowgesprek: