Gratis aanmelding 

Blijf in de Flow  met onze Community. Sluit je aan, ontvang inspiratie  en deel jouw kennis en ervaringen

Wie zit achter Start de Flow?

Hallo, ik ben Rob Houdijk en initiatiefnemer van Start de Flow. Sinds 2008 help ik mensen met Start de Flow om hun leven te veranderen op de natuurlijke  manier die bij hun past.

Het is mijn persoonlijke missie geworden om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat het niet moeilijk is om een ontspannen en vreugdevol leven te realiseren vanuit Flow. Want dit heeft direct positieve invloed op gezondheid, geld, relaties en wat je zo graag wilt gaan doen.

In de start de flow  Community krijg je af en toe inspiratie met tips en tools en blijf je in contact om ervaringen te delen en je netwerk te vergroten.

Nooit zal ik je bombarderen met spam of een lading berichten, hier heb ik zelf ook een hekel aan. Daarom mag je de Community ook niet gebruiken voor promotie

Ik wens je al het goede en als het okay voelt om op deze manier in contact te zijn, dan gaan we elkaar misschien ook nog eens ontmoeten

Groetjes van Rob

[email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.