Hoe start je jouw flow? Het is eenvoudiger dan je denkt

Hoe start je Flow? Het is eenvoudiger dan je denkt

hoe werkt flow

Beginnen met Flow is beginnen met het inzicht dat je gedachten je leven bepalen en dan naar het huidige resultaat te kijken

Start je Flow

Hoe start je Flow? In de afgelopen jaren van individuele gesprekken en workshops geven heb ik zoveel mensen ontmoet die mij ongelovig aankijken. Omdat het zo eenvoudig is en zij mij daardoor niet geloven. Nu jij: je kunt een positieve Flow starten en je leven veranderen door dingen te denken en te doen die je een goed gevoel geven en goed zijn voor jezelf en voor anderen. Dat is het. Einde workshop zeg ik vaak voor de grap.  

Pure inzichten zijn niet ingewikkeld

Het inzicht is niet moeilijk om te begrijpen. Dit is met bijna alles zo dat ons gelukkig maakt.  Wat lastig voor ons is, is om simpelweg te ervaren dat het zo werkt. Omdat we gewend zijn om alles  te analyseren, te vergelijken met onze ervaringen. Daarbij  gebruiken we alleen onze gedachten, die meestal niet positief zijn. 

We zijn  niet meer gewend om op ons gevoel te vertrouwen. Daarom herhaal ik op verschillende manieren en met oefeningen dat Flow ontstaat op het moment dat jij je goed voelt  en door dan de dingen te doen die goed voor jou en voor anderen zijn

Start je Flow en dit is wat er daarna gebeurt

Start je flow door dingen te denken en te doen die je een goed gevoel geven en goed zijn voor jezelf en voor anderen. Op het moment dat je dit vanuit jouw natuurlijke en pure energie doet, ga jij je steeds meer goed voelen.

Dit betekent dat jij deze energie uitstraalt naar alles om je heen. Deze energie zorgt er vervolgens voor dat omstandigheden, mensen en kansen op je pad komen die passen bij jouw natuurlijke en pure energie. Deze ervaringen geven jou steeds een beter gevoel en zo komt de Flow op gang. 

Flow is een heerlijke ervaring en flow kun je dus zelf doen. Het voordeel van in flow zijn is dat jij je gelukkig voelt en dingen veel gemakkelijker tot stand komen. 

Hier lees je hoe je dat kunt doen: Hoe start de Flow werkt