Over start de Flow, hoe het allemaal begon

Over mijn Start de Flow en hoe ook jij kunt beginnen

flow en doen

Laat je door niemand van jouw idee  afhouden. Als het echt voor jou goed voelt, dan moet je het doen. Op 2-2-2008 ben ik voor mijzelf begonnen en dat was rete-spannend. De omstandigheden toen waren niet best en mensen in mijn omgeving verklaarden mij voor gek. Maar het is mijn beste stap ooit geweest en ...... ik ben er nooit meer mee gestopt. 

Ga het ervaren

De afgelopen jaren heb ik zoveel interessante mensen ontmoet en gewerkt met inburgeraars, bank directeuren, overheidspersoneel , leraressen, commerciële organisaties, moeders, vaders en starters enz. Zoveel ervaren en geleerd, gelachen en ook traantjes gelaten. Fouten gemaakt en weer doorgegaan. En nieuwe projecten opgestart  in samenwerking met anderen. Vooral dat samen doen geeft een geweldige boost. Een magische tijd met zoveel mooie mensen. Arigato!

Dan gaat de bal vanzelf aan het rollen

Mensen die ik heb ontmoet tijdens de workshops, trainingen en lezingen gingen mij steeds meer vragen: hoe kom je hieraan, wouw dat wil ik ook, mag ik jouw informatie gebruiken?  kan ik het nalezen?  Op een gegeven moment zat ik iedere dag te mailen. Daarom heb ik Start de Flow gemaakt. Vol met inspiratie over hoe je jouw leven kunt veranderen. Dit ontstond spelenderwijs. Als jij bij jouw idee ervaart dat dingen vanzelf ontstaan, dan is dat het signaal dat je op de goede weg bent. Dan werk je in Flow.

Terugkijken

Later ben ik mij af gaan vragen wat het nou eigenlijk was, dat ik vanuit financiële zorgen in 2008 in een flow ben terecht gekomen waarin alles gewoon goed ging. In Nepal op 4700 meter hoog viel het kwartje en kwam er een nieuwe  naam, die onze dochter Emma nog aangevuld heeft. 

 

Als ik het kan, dan kan jij het ook

Mijn naam is Rob en naast andere initiatieven ben ik mijn bedrijf uit 2008,  in 2020  Start de Flow gaan noemen. Want DAAR gebeurt het. The magic zone!  Om zo anderen te laten zien dat ze het ook kunnen. En als ik het kan, dan kan jij het ook. Ik had toen ik startte geen idee hoe de dingen zouden gaan. Inmiddels weet ik: je bent er nooit helemaal klaar voor en het goede moment afwachten betekent dat je nooit begint.

" Je kunt altijd beginnen "


Laat je door  n i e m a n d  van jouw idee afhouden. Hou vol en het zou tof zijn als we elkaar gaan ontmoeten. Tot zover:  Voel je goed en leef gezond. Ga doen waar je goed in bent en Help en inspireer elkaar.
All the best

Rob.


Rob Houdijk
Eigenaar van Start de flow

             

 

Heb je vragen?
Start de flow is bereikbaar via:

contact @startdeflow.nl