wees een lichtspoor in Flow

Wees een lichtspoor in Flow

groei

Op het moment dat je in Flow bent, laat je een spoor van licht achter en help je anderen en de wereld.

Alles is energie en opgebouwd van dezelfde intelligente materie. Wij dus ook. Wat we denken en voelen stralen wij uit. Als deze gedachten puur en liefdevol zijn dan komt ons lichaam door de energie in een hogere trilling. Daardoor voelen wij ons beter. Bovendien zijn wij meer verbonden met de natuur en anderen om ons heen. 

Lichtspoor

Wij laten letterlijk een lichtspoor achter als we met het licht verbonden zijn. Het licht is de bron energie waaruit alles is ontstaan. Wij leven in een stoffelijk lichaam op aarde nu en tegelijkertijd zijn wij verbonden met ons niet-fysiek lichaam. Die verbinding is er altijd, ook al zijn we ons niet bewust daarvan. Op het moment dat wij vanuit dit licht leven, zijn wij een lichtpunt en laten we een lichtspoor achter.

Hoe wij weten dat wij verbonden zijn

Doordat wij verbonden zijn met ons niet fysieke lichtlichaam, kunnen we ervaren dat die verbinding er is. Dit doe je door te voelen en luisteren naar jouw intuïtie. Op het moment dat je vanuit liefde kun leven, ontstaat er een innerlijk weten en ervaren wij verbinding. Een persoon die het bewustzijn van die verbinding heeft, komt in een hogere trilling en verspreidt meer energie. 

Licht en on-licht

Christina von Dreien uit Zwitserland is een jonge vrouw met een sterk verruimd bewustzijn. Zij beschrijft dat er licht en on-licht is. Er zijn mensen die leven vanuit on-licht en niet meer de verbinding met licht kunnen ervaren omdat ze duizenden generaties geleden afgescheiden zijn van het licht. Ze zijn liefdeloos en denken alleen aan hun eigen belang en vernietigen alles wat hun in de weg staat. Het on-licht is echter in invloed aan het afbrokkelen en behoort tot de oude patronen die nu steeds minder werken. Alhoewel het nu nog steeds veel op de wereld beheerst via economische, religieuze en politieke netwerken. 

Lichtsporen verbinden in Flow

Op het moment dat mensen herkennen dat ze verbonden zijn met het licht, groeit hun kracht en verkeren zij in een krachtige pure liefdevolle Flow.  Als zij anderen gaan herkennen die ook verbonden zijn, vinden hun lichtsporen elkaar en vormen zo een matrix, waardoor uiteindelijk het on-licht uiteen zal vallen.

Als je dit nu nog aan het lezen bent is de kans groot dat je iemand bent die lichtsporen verspreidt. Zie jezelf in het licht en verspreidt jouw onvoorwaardelijke liefde in de Flow die bij jou past. Wees een lichtspoor in Flow, bewust!

Link: Christina von Dreien