Flow bewust inzetten om je leven te verbeteren

Flow bewust inzetten om je leven te verbeteren

hoe werkt flow

Wat zou je doen als je wist HOE je je leven kon veranderen?  Flow bewust inzetten is een natuurlijke manier waardoor dat kan.    

Flow bewust inzetten

De meeste mensen, waarbij de schatting is zo'n 96 %, leven on-bewust. Dat betekent dat ze het leven nemen zoals het komt en daarbij ervaren dat het pech of geluk is hoe de dingen op hun pad komen. Dit is niet goed of fout. Echter, 4% van de mensheid heeft ontdekt dat zij scheppende organismen zijn en dat het de bedoeling is dat jij je eigen leven creëert.  Zij kunnen hun Flow bewust inzetten om relaties, hun woning en voldoende middelen te laten ontstaan. Door on-bewuste mensen wordt dan vaak gezegd dat zij altijd geluk hebben. Dit is bijna waar. Zij 'hebben' het geluk omdat zij zich daarvan bewust zijn. En zij gebruiken dit inzicht bewust om het leven van zichzelf en anderen gelukkiger te maken. 

Experimenteer nu met het gevoel dat je hebt bij Flow

Jouw stap om meer resultaten van positieve Flow toe te laten in je leven is door ermee te gaan experimenteren op een manier die bij jou past. Want het werkt alleen op een natuurlijke manier. Om je hierbij te helpen heb ik zes eenvoudige vragen gemaakt die jou helpen om steeds meer te wennen aan de eenvoudige principes van Flow. Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden kom je tot nieuwe inzichten. 

Download de zes vragen door op de afbeelding hieronder te klikken