het effect van Flow

Het effect van Flow is er altijd

hoe werkt flow

Wat voor een effect zou het hebben als je wilt zien dat dit een fantastisch jaar voor jou gaat worden?
      Dit soort gedachten kunnen je een kansrijk gevoel geven. Vooral als je dit gevoel dagelijks bewust energie geeft. Dit gevoel is goed voor onze gezondheid en goed voor de mogelijkheden die je gaat herkennen om er werkelijk een fantastisch iets van te maken. Dit is Flow

Helaas, de meeste mensen vinden dit onrealistisch

Wat voor een effect zou het hebben als je wilt zien dat dit een pittig jaar voor jou gaat worden?
      Dit soort gedachten kunnen je een onzeker gevoel geven. Vooral als je dit gevoel dagelijks bewust energie geeft. Dit gevoel is niet goed voor onze gezondheid en goed voor de mogelijkheden die je gaat herkennen om er werkelijk iets pittigs van te maken. Dit is ook Flow

Helaas, de meeste mensen vinden dit realistisch

 

Herken het effect

      Positief of negatief, het gaat hier om precies hetzelfde mechanisme. Wat je aandacht geeft dat groeit. Dat is een principe van Flow. We zijn eerder geneigd het negatieve voor waar aan te nemen en het positieve te zien als iets dat toch niet kan.
      Het is goed nieuws als je dit herkent. Want jij kunt in principe kiezen waar jij energie aan wilt geven. Wees hier gerust kieskeurig in. Want dit heeft invloed op de mensen, middelen en ideeën die op jouw pad komen.  

Vergroot het effect

Het effect wordt sterker als het om een groep mensen gaat die dezelfde kijk op iets hebben. Bijvoorbeeld op het succes van de organisatie waar ze werken. Waar ze notabene een groot deel van hun levens-tijd en energie aan geven. Daarbij wordt er nogal wat gemopperd tijdens  werk-tijd.
      Vooral als we dit gezamenlijk doen, dan laten we een energetische footprint achter die doorwerkt als wij naar huis gaan. En lang doorwerkt. Synergie in een organisatie heeft enorme invloed op het werkplezier en het succes van die organisatie.  

Wat voor een effect zou het hebben als de medewerkers in een organisatie willen zien dat dit het meest succesvolle jaar ooit gaat worden?  
      Dit soort gedachten kunnen ze een kansrijk gevoel geven. Vooral als zij dit gevoel dagelijks bewust energie geven. Dit gevoel is goed voor hun gezondheid en goed voor de mogelijkheden die zij gaan herkennen om er werkelijk een succesvol iets van te maken. Dit is Flow en het is mogelijk.

      En wees daar gerust kieskeurig bij. Want levens-tijd of werk-tijd;  het is jouw tijd waar je iets moois van kunt maken.