Pas dit toe: de snelste manier om je leven te veranderen

Pas dit toe: de snelste manier om je leven te veranderen

En het kan zelfs binnen 24 uur

 

Er is een manier om snel jouw leven te veranderen. Deze manier kan jou onmiddellijk resultaat geven. Daarbij is deze oplossing voor iedereen te begrijpen. Is het je 5 minuten lezen waard? 

 

Je ervaart tegenslag

Slechte gezondheid, geld tekort, verlies van iets of iemand, frustratie over wat is gebeurt of angst voor wat er komen gaat. Allemaal menselijk en herkenbaar En dit is ook zo. Het gebeurt en je ervaart het. Het is jouw realiteit.

 

Een nieuwe energie

Zoals alles in de natuur zijn de dingen die werkelijk voor jou  werken, nooit inspannend. Alles wat ingewikkeld is en veel moeite kost, is door mensen bedacht. Alles dat je vanuit een goed gevoel en ontspannen doet, sluit aan bij de natuurlijke Flow waarin alles bestaat. Op het moment dat je actie onderneemt vanuit deze Flow, kun je direct een nieuwe krachtige energie ervaren. Dit doe je door na 5 minuten lezen van dit artikel meteen deze energie op te roepen.   

 

We geloven het niet

Een snelle manier om je leven te veranderen is er. Tegelijkertijd is deze zo eenvoudig, dat we het niet geloven. Omdat we verwijdert zijn geraakt van onze eigen natuur, van dat wat we werkelijk zijn. Daardoor zijn we gewend geraakt aan onze tegenslag en aan de gedachte dat het leven een worsteling is. Op het moment dat je open kunt staan om wat nu volgt werkelijk te gaan doen, dan zal je merken dat er een hele andere manier van beleven tevoorschijn komt.


Stap 1 om je leven te veranderen

Dit is stap 1 van een aanpak van totaal 14 stappen. Nu houd ik je voor de mail want ik vertelde je al dat het eenvoudig was. Er is maar 1 stap. En die stap is de energie van dankbaarheid ervaren, zoveel keren per dag als je kunt. Dankbaarheid dus. En houd het klein, het liefst voordat je na je nachtrust je voetjes weer op de grond zet. Wees dankbaar voor het behaaglijke gevoel van je dekbed. Voor het geluid van de wind buiten, of het licht van de zon. Daarna dankbaar voor de smaak van thee of koffie, de begroeting van je huisdier en het feit dat je een dak boven je hoofd hebt.

 

De aandacht

Je gebruikt daarbij je aandacht om te focussen. Vervolgens jouw dankbaarheid om je leven te veranderen. Omdat dit voorkomt dat je weer vast komt te zitten in een negatieve gedachtenspiraal, die als tegenslag voor jou doorwerkt.  Op het moment dat je naar buiten gaat, kijk om je heen, vooral naar de kleine dingen. Wees dankbaar voor die mooie boom die je ziet en voel het. Kijk naar de lach van een kind en voel het. Maak de connectie met alles en iedereen om je heen en voel het. Kun je niet naar buiten, zoek het dan in huis.

 

De uitstraling

Op het moment dat je werkelijk dankbaarheid voelt, ga je het onmiddellijk uitstralen. Mensen en dieren zullen direct positief op jou gaan reageren. De energie die je uitstraalt zorgt ervoor dat je die dag meer ervaringen gaat krijgen waar je dankbaar voor kunt zijn. Dit is geen hokus pokus. Het is gewoon gebruik maken van je eigen natuur die zo werkt. En nu zet je dit bewust in om je leven te veranderen.  

Het is zo !

Als je nu denkt “ ja ja……. en het zal allemaal wel, maar dit werkt zeker niet voor mij” dan is dat zo.
Als je nu denkt “natuurlijk, dit ga ik nu doen en het werkt voor mij” dan is dat ook zo.

Op een eenvoudige manier is er nu een keuze: je kunt jouw leven on-bewust door laten gaan op de oude manier. Of je kunt het nu met een kleine inspanning be-wust veranderen. Alleen jij hebt daar invloed op. Mijn tip: geloof geen woord van wat je hier leest, want dat gaat het niet werken voor jou. Ga het gewoon direct doen en ervaar. Je hebt alleen maar iets te winnen.  All the best